Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. V redu

Trapezna pločevina

Filli Stahl od leta 2011 sam proizvaja trapezno pločevino, kar še izboljšuje ponudbo za vse naše partnerje. Vseh profilov sicer ne proizvajamo sami, zato se program dopolnjuje z nemškim proizvajalcem trapezne pločevine Münker Metallprofile. Enostavna oblika trapezne pločevine, zagotavlja nizko ceno v primerjavi z ostalimi gradbenimi materiali. Filli Stahl trapezna pločevina se odlikuje po odlični kvaliteti pločevine, česar konkurenca marsikdaj ne zagotavlja.

Vsi naši proizvodi so narejeni iz vroče valjane pocinkane pločevine, pri kateri se uporabljajo večslojni zaščitni premazi, ki so tudi okolju prijazni. Izdelki so dobavljivi v različnih barvah. Zaključni sloj na barvani strani pločevine je odporen na UV žarke, ter ščiti barvo skozi življenjski cikel izdelka.

Trapezna pločevina se nudi našim partnerjem za vgradnjo na industrijskih, predelovalnih, izobraževalnih, rekreativnih in skladiščnih objektih. Uporablja pa se jo lahko tako pri gradnji javnih kot tudi zasebnih objektov.