Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. V redu

Kleparstvo

KLEPARSTVO

Filli Stahl vam v svojem prodajnem programu nudi različne sisteme za odvajanje vode in to v zelo raznoliki barvni paleti. Standardni program zajema polokrogle žlebove dimenzije 25, 28 in 33 cm, ki so večinoma na zalogi. Vse ostale dimenzije je možno dobaviti po naročilu. Naročiti je možno tudi pravokotne žlebove ter ostali pribor, ki sodi zraven.

Poleg standardnih kleparskih proizvodov nudimo širok nabor izdelkov, ki so del celovitega sistema za odvajanje vode s strehe (različni nastavki za žlebove in cevi, lovilci listja, zaščita proti golobom, snegolovi, ipd.)
Širok nabor izdelkov za pritrjevanje zajema celoten asortiment kovic, vijakov in pritrdilnih sider za različne oblike strešnih kritin.


Pocinkana pločevina je na voljo v različnih dimenzijah, kvalitetah in barvah. Standarni program pocinkane pločevine predstavlja pločevina v kolutu, dimenzije 0,50/0,55 x 1000/ 1250 mm, v kvaliteti DX 51/DX 52 in s 275g/m² cinka. Po naročilu pa je seveda možno dobaviti tudi pločevino drugih dimenziji in kvalitet.


Pločevina iz bakra je ravno tako dobavljiva v različnih dimenzijah. Naročiti je možno tudi patinirani baker, ki daje videz starega bakra. Standardne dimenzije CU pločevine so 0,55/0,60 x 650/1000 mm. Po naročilu je pločevino možno razrezati tudi na ustrezno širino.


Cinkotit pločevina – standardne dimenzije 0,7/0,8 x 1000 mm, po naročilu pa tudi drugih dimenzij.

Natur aluminij – standardne dimenzije 0,7/0,8 x 1000/1250 mm, po naročilu pa tudi drugih dimenzij. Alu pločevina je dobavljiva tudi v različnih barvah (enostransko, obojestransko).