Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. V redu

NOVELIS - aluminij


Novelis je vodilni proizvajalec valjanih aluminijastih proizvodov v Evropi in Južni Ameriki. V Severni Ameriki in Aziji zaseda 2. mesto in je vodilni pri recikliranju aluminijastih pločevink. Reciklirani aluminij se večinoma uporablja za prozvodnjo nove pločevine. Aluminij je možno reciklirati neštetokrat, ker za razliko od drugih materialov, pri procesu recikliranja ne izgublja svojih osnovnih lastnosti.

Novelis proizvaja aluminijasto pločevino in folijo vrhunske kvalitete. Njihovi izdelki se uporabljajo pri prevozu materiala, za pakiranje, pri izdelavi elektronike, v gradbeništvu, itd.

Novelis svojim kupcem nudi različne specialne aluminijaste izdelke, ki so oblikovani tako, da zadovoljijo še tako visoke zahteve v gradbeništvu, obenem pa arhitektom pri njihovi kreativnosti omogočajo veliko svobode.

Več podatkov o prodajnem programu NOVELIS si lahko preberete na njihovi spletni strani ali v produktnem katalogu.

Download center

Falzonal_barna_lestvica_ang.pdf
Novelis_fasade_ang.pdf


Povezava

www.novelis.com