Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov. V redu

Filli Stahl Slovenija

Filli Stahl d.o.o. je trgovsko podjetje, specializirano za krovsko-kleparske proizvode, ki svojim partnerjem zagotavlja hitro in kvalitetno oskrbo materiala na področju krovstva in kleparstva. Pri nas dobite „Vse za strehe in fasade“.  
Svojim partnerjem nudimo različne vrste pločevin kot tudi ostali pribor, ki se uporablja pri strehah in fasadah. V našem prodajnem programu nudimo celovite rešitve za ravne strehe; od hidroizolacije, različnih folij, do toplotne izolacije.

Izkušnje nam jasno kažejo, da dolgoročnega uspeha v gospodarstvu ne gre graditi na poceni izdelkih, temveč s kvaliteto, servisom in storitvami. Kot specialist za program Vse za strehe in fasade, ima Filli Stahl močne poslovne vezi z vodilnimi proizvajalci v Evropi in tako vam, našim kupcem, zagotavlja najboljšo ponudbo.

Smo ekskluzivni zastopnik za aluminijasto strešno kritino PREFA, ki nudi celovite in kvalitetne rešitve za strehe in fasade.
Poleg izdelkov avstrijskega proizvajalca aluminijaste strešne kritine PREFA, svojim partnerjem nudimo tudi izdelke VM Zinc, Aurubis (nekdaj Luvata), Bauder, Zambelli, Groemo, Enke, Ejot, Lehmann, Flender, Münker, itd..

Kaj mi in naši dobavitelji nudimo vam, našim poslovnim partnerjem?

Kompletne asortimente na osnovi predpisanih norm, dolgoletne izkušnje z izdelki, svetovanje in temu primerne garancije za vse izdelke, ki vam jih nudimo!

Filli Stahl svojim poslovnim partnerjem nudi tudi dodatne storitve, kot so svetovanje arhitektom, projektantom in investitorjem. Seveda pa poskrbimo tudi za tehnično podporo pri sami izvedbi projektov. Že dolga leta za svoje partnerje organiziramo tečaje in šolanja, ki pa so tudi vedno dobro sprejeta. Udeleženci šolanj spoznavajo nove izdelke in se naučijo uporabljati klasične in nove načine obdelave materialov.